Ελληνικά English


   
     
  Πέτρινες πολυτελείς κατοικίες απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση, δημιουργούν από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της φιλοξενίας, της άνεσης και της πολυτέλειας, σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Τα γήινα και παστέλ χρώματα που κυριαρχούν στους χώρους και η ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργείται, ταξιδεύει τον επισκέπτη σε στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ένας ιδανικός προορισμός όχι μόνο για τους λάτρεις του χιονιού αλλά και για όσους αποζητούν την ποιότητα στη διαμονή τους, την άνεση και την απέριττη πολυτέλεια.

Ο παραδοσιακός ξενώνας Νέμεσις σας περιμένει όποια εποχή του χρόνου κι αν επιλέξετε, για να σας προσφέρει απλόχερα τις πολύτιμες ανέσεις του.
Η πρόσβαση στον παραδοσιακό ξενώνα Νέμεσις είναι εύκολη
μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου.
Για την εύκολη μετάβασή σας μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη πρόσβασης.Created & Hosted by Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, ξενώνες, παραδοσιακά αρχοντικά, παραδοσιακοί ξενώνες, στούντιος, studios, κάμπινγκ HotelsLine.com 2010